Wat anderen zeggen…

Han weet op doortastende wijze resultaten te behalen.Hij balanceert daarbij vakkundig tussen de belangen van de organisatie en die van het individu. Han is streng maar rechtvaardig, heeft gevoel voor humor en kan goed relativeren. drs. Cécile Cappetti, programmamanager Universiteit Utrecht

Han is een empatisch en integer mens. Door zijn persoonlijke eigenschappen en zijn gekwalificeerde kennis van ICT-omgevingen is hij in staat om elk project een groot succes te laten zijn: vanaf het bouwen van de businesscase tot aan de oplevering. Niet alleen operationeel, doch ook beleidsmatig en strategisch levert Han uitstekend werk, ook door zijn visie op zijn vakgebied.
Jan vd Kleij

Ik heb Han leren kennen als een degelijke, eerlijke en oprechte persoon. Met hem kun je goed zaken doen en ik steek mijn handen in het vuur voor hem.
Pieter vd Mosselaar, uitgever/eigenaar van zakenblad Driestedenbusiness.

Han is een zeer integere persoon die zijn ervaringen, gecombineerd met zijn rust, inzet om telkens zijn prestatie en bijdrage te verbeteren. Ik ken hem als een uitstekende creator van inspiratie, overzicht en harmonie.
Peter Kemperman, trainer en holistisch psycholoog bij PK² Selfmanagement.


«   »